WEIHNACHTSMENÜ 2019

BEIDE DAGEN SERVEREN WIJ U EEN 4 GANGENKEUZE MENU

VORSPEISEN

SCHINKEN MIT MELONE
Diverse soorten ham met meloen 

oder/of

CARPACCIO VOM RIND
Rundercarpaccio met truffelmayo, oude parmezaan, pijnboompitjes en rucola

oder/of

GEBRATENE RIESENGARNELEN
Gefrituurde gamba’s met chilimayonaise

AUS DEM SUPPENTOPF

SUD-TIROLER TOMATENSUPPE MIT RAHM
Pomodori tomatensoep met room

oder/of

LUNGAUER FRITTATENSUPPE
Krachtige, heldere runderbouillon met pannenkoekreepjes

oder/of

VORARLBERGER KÄSEKNÖDELSUPPE
Krachtige, heldere runderbouillon met een kaasknödel

HAUPTSPEISEN

SCHWEINESCHNITZEL MIT SAUCE  NACH WAHL
Schnitzel van het varken met een saus naar keuze; 

 Champignonsaus
Pepersaus
Stroganoff
Zigeunersaus
Jaeger 
Wiener Art (preiselbeeren en citroen)

oder/of

LACHSFILET  (+2.50)
Zalmfilet met groentengarnituur en ravigote-saus 

oder/of

STEAK VOM RIND MIT SAUCE NACH WAHL  (+2.50)
Malse biefstuk met groentengarnituur en saus naar keuze

oder/of

ALLGAUER KÄSESPÄTZLE
heerlijk vegetarisch pasta gerecht uit de bergen met kaas en gefrituurde ui

ZUM DESSERTS

DAME BLANCHE
3 bollen vanille-ijs, echte “Callebaut” chocoladesaus en slagroom

oder/of

WALDBEEREN TOPF
yoghurt, bosvruchten, vanille-ijs en slagroom

oder/of

SERFAUSER EISKAFFEE
IJskoffie met likeur, vanille-ijs en slagroom

prijs p.p. € 32.50
(+ eventueel de meerprijs voor de zalm en de steak)

© Copyright - Schnitzels by Ed